Cauta produsele Omega Pharma in farmacii!
 
Doresc sa primesc newslettercheckbox_on
   
Termeni si conditii

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor!


Termeni si conditii


Va rugam sa parcurgeti cu atentie randurile urmatoare pentru a evita orice neintelegeri ulterioare. Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii. Omega-pharma.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.


Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:


• Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
• Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
• Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pana la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.


Drepturi de autor (Copyright)


Intregul continut al acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Hipocrate 2000 S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C. Hipocrate 2000 S.R.L.


Securitatea datelor personale si a informatiilor


Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. Hipocrate 2000 S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. S.C. Hipocrate 2000 S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.


Responsabilitati privind produsele


Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, S.C. Hipocrate 2000 S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, S.C. Hipocrate 2000 S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea constatata. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu.

S.C. Hipocrate 2000 S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. S.C. Hipocrate 2000 S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective.


Garantia produselor


Toate produsele comercializate de catre site-ul www.omega-pharma.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Returnarea produselor


Conform legislatiei in vigoare, produsele pot fi returnate, nefolosite, in ambalajul original, in aceleasi conditii tehnice si de functionare, in termen de maxim 10 zile de la data livrarii. Costul returnarii este achitat de client, iar furnizorul va returna contravaloarea produselor in proportie de 100%, numerar, in maxim 10 zile de la data returului.


Termene de livrare


Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul www.omega-pharma.ro, este intre 2 si 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru Bucuresti livrarea se asigura in maxim 2 zile lucratoare, sambata si duminica nu se fac livrari. In cazuri exceptionale, la cererea clientului, comanda se livreaza pentru o data stabilita de client. Furnizorul poate mari termenul de livrare stabilit numai cu acceptul clientului.


Modalitati de livrare a produselor


Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt certificate in conformitate cu prevederile legale din Romania, in concordanta cu prevederile de gen in UE.


Litigii


Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.omega-pharma.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea unui conflict pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.


Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.


Datele de contact pentru Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sunt:
• telefon 0800.080.999
• web www.anpc.gov.ro


Definitii


Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.omega-pharma.ro.
Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.


Printr-o zi lucratoare consideram o zi de luni pana vineri intre orele 08:00-16:00.


Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA.


Preturile nu includ transportul. Comenzile de peste 75  RON inclusiv TVA se livreaza GRATUIT. Pentru comenzile mai mici de 75 lei, taxa de transport este calculata in functie de greutatea coletului si de localitatea unde se va face livrarea. Daca nu va aflati intr-o localitate din zona de acoperire a curierului FAN CURIER, taxa de transport va creste substantial datorita adaugarii kilometrilor suplimentari. Taxa de transport vi se va comunica la confirmarea comenzii.

Produsele pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Confidentialitate


Inainte de folosirea si accesarea site-ului de comert electronic www.omega-pharma.ro, este o conditie neaparat necesara ca Utilizatorii sa fie de acord cu modul in care informatiile personale sunt colectate, memorate si procesate de catre S.C. Hipocrate 2000 S.R.L.

 

S.C. Hipocrate 2000 S.R.L. este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter personal, notificarea avand numarul 23013/16.05.2012.


Ce informatii colecteaza www.omega-pharma.ro si de ce?


Politica www.omega-pharma.ro este de a colecta minimum de informatii necesare pentru oferirea serviciilor prin intermediul site-ului de comert electronic. La inregistrarea in site sunt necesare numele, prenumele, adresa de email, CNP. Mai tarziu, fiecare Utilizator poate sa adauge informatii suplimentare, necesare livrarii comenzilor.


La lansarea unei comenzi prin site, www.omega-pharma.ro are nevoie de adresa de livrare exacta si completa, plus un numar de telefon pentru contact in cazuri urgente si speciale. In functie de modalitatea de plata agreata, alte informatii pot fi cerute, incluzand: banca si numarul contului, cod fiscal, numar de inregistrare la Registrul Comertului - pentru companii, sau CNP pentru persoane fizice.


Cum sunt folosite aceste informatii?


www.omega-pharma.ro foloseste informatiile personale furnizate de Utilizator pentru a livra produsele si serviciile comandate de acesta. Aceste informatii vor fi cunoscute doar de catre angajatii S.C. Hipocrate 2000 S.R.L., cu care s-au incheiat in prealabil contracte de munca cu clauze de confidentialitate. Detalii minime despre adresa de livrare vor fi furnizate firmei de curierat cu care avem semnat contract cu clauze de confidentialitate.


www.omega-pharma.ro va comunica prin email noile sale oferte doar cu acordul prealabil al Utilizatorului; datele de contact nu vor fi transmise nici unui alt tert fara acordul Utilizatorului. Utilizatorul are la orice moment dreptul si posibilitatea sa aleaga daca sa primeasca sau nu astfel de mesaje de la www.omega-pharma.ro.


Exista control asupra informatiilor personale folosite de catre www.omega-pharma.ro?

Toate informatiile personale relativ la Utilizator sunt regasite la orice moment in sectiunea "Contul meu" din site, dupa login. Utilizatorul are la orice moment optiunea de a modifica sau chiar sterge informatiile pe care www.omega-pharma.ro le detine despre persoana sa.


Acceptul Utilizatorului


Prin folosirea site-ului de comert electronic www.omega-pharma.ro, Utilizatorul este de acord cu modul de colectare si folosire a informatiilor personale, asa cum sunt descrise in acest document. S.C. Hipocrate 2000 S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba aceste politici de confidentialitate, dar Utilizatorul va fi imediat instiintat prin intermediul site-ului, astfel incat sa fie permanent in cunostiinta de cauza despre modul in care www.omega-pharma.ro colecteaza si foloseste informatiile personale.


Aceasta politica de confidentialitate inlocuieste orice alta politica ce s-a aplicat in prealabil pentru colectarea si folosirea informatiilor personale in site-ul de comert electronic www.omega-pharma.ro.


Data ultimei modificari: 25.02.2013