Cauta produsele Omega Pharma in farmacii!
 
Doresc sa primesc newslettercheckbox_on
   
Primesti CADOU o cutie de medicamente la fiecare XL-S Medical Fat Binder achizitonat!

Primesti CADOU o cutie de medicamente la fiecare XL-S Medical Fat Binder achizitonat!

13.06.2012

Primesti CADOU o cutie de medicamente la fiecare XL-S Medical Fat Binder achizitonat! Primesti CADOU o cutie de medicamente la fiecare XL-S Medical Fat Binder achizitonat!


Vara caniculara a sosit. Esti deja cu gandul la vacanta, mare, plaja sau macar la week-endul urmator pe care il vei petrece la piscina. In toate aceste situatii, silueta este un accesoriu obligatoriu. Cu XL-S Medical Fat Binder vei reduce cu pana la 27% absorbtia caloriilor provenite din grasimile pe care le mananci zilnic, fara efecte secundare. Astfel, vei fii pregatita sa treci cu bine “proba costumului de baie”.

Iar pentru ca vara nu porti prea multe accesorii, la fiecare XL-S Medical Fat Binder cumparat primesti CADOU o cutie eleganta de medicamente. Vei purta in poseta cutia cu cele 6 comprimate de Fat Binder, 2x3 comprimate dupa fiecare masa, conform schemei de administrare recomandate .

Bucura-te de vara si de silueta alaturi de XL-S Medical Fat Binder!

XL-S Medical Fat Binder este un instrument eficace pentru reducerea grasimilor si controlul greutatii, in asociere cu o dieta saraca in calorii si activitate fizica regulata. Este un produs recomandat tuturor celor care constientizeaza ca o dieta bogata in grasimi are impact negativ asupra greutatii, dar care au dificultati in a controla cantitatea de grasime ingerata la fiecare masa.