Cauta produsele Omega Pharma in farmacii!
 
Doresc sa primesc newslettercheckbox_on
   
NOU in Romania - PREDICTOR teste de sarcina de ultima generatie

NOU in Romania - PREDICTOR teste de sarcina de ultima generatie

27.02.2012

NOU in Romania - PREDICTOR teste de sarcina de ultima generatie Omega Pharma lanseaza in Romania PREDICTOR – TESTE DE SARCINA DE ULTIMA GENERATIE
Rezultate cu 4 ZILE INAINTE de intarzierea ciclului menstrual sau in ziua preconizata pentru inceperea acestuia
Lansat in 1971, Predictor® a devenit primul test de sarcina la domiciliu de pe piata care ofera solutii accesibile tuturor femeilor care isi doresc un copil sanatos, pe cale naturala.

GAMA PREDICTOR® consta in:
- Predictor® EARLY: Testul de sarcina la domiciliu care detecteaza sarcina incepand cu 4 zile inainte de a va intarzia ciclul menstrual.
- Predictor®: Testul de sarcina la domiciliu care detecteaza cu acuratete sarcina in ziua preconizata de incepere a ciclului menstrual.
- Predictor® EARLY+: 1 test Predictor® EARLY, pentru testarea incepand cu 4 zile inainte de a va intarzia ciclul menstrual + 1 test Predictor®, pentru a confirma sarcina in ziua preconizata pentru inceperea ciclului menstrual.

ACURATETE DE PESTE 99% DOVEDITA CLINIC
Predictor® si Predictor® EARLY masoara concentratia hormonului de sarcina, Gonadotropina Corionica umana (hCG), prezent in urina femeilor insarcinate. Acest hormon, produs in momentul in care o femeie ramane insarcinata, este eliberat de placenta imediat dupa fertilizare, concentratia crescandu-i rapid in stadiile incipiente ale sarcinii. Un nivel normal al hCG-ului la femeile care nu sunt insarcinate este sub 5 mUI/ml.


Predictor® EARLY detecteaza concentratii ale hCG-ului de 12,5 mUI/ml si peste. Astfel, testul este potrivit pentru utilizarea cu 4 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual.
Predictor® detecteaza concentratii ale hCG-ului de 25 mUI/ml si peste. Astfel, dupa folosirea Predictor® EARLY, testul Predictor este potrivit pentru confirmarea rezultatului, in ziua preconizata pentru inceperea ciclului menstrual.


Ambele teste au o acuratete de peste 99%, odata ce concentratia respectiva de hCG este prezenta in urina. Concentratia de hCG variaza de la femeie la femeie. Testele clinice confirma faptul ca 90% din femeile insarcinate au, cu patru zile inainte de intarzierea ciclului menstrual, o concentratie a hCG-ului de 12,5 mUI/ml sau mai mare. Gratie performantelor dovedite in laborator, Predictor® confirma cu precizie prezenta sau absenta unei sarcinii.