Cauta produsele Omega Pharma in farmacii!
 
Doresc sa primesc newslettercheckbox_on
   
10 farmaciste au slabit 60 KG cu XL-S Medical

10 farmaciste au slabit 60 KG cu XL-S Medical

12.07.2012

10 farmaciste au slabit 60 KG cu XL-S Medical


La inceputul lunii aprilie, un grup de tinere doamne farmaciste si-au spus “vine vara, vrem sa aratam fabulos si sa ne simtim increzatoare in noi insene”. Intentie, entuziasm si multa actiune – iata pasii spre transformarea ce avea sa urmeze. Perioada 23 aprilie – 23 mai, a insemnat pentru ele: antrenamente, dieta si administrare de XL-S in cele 3 forme (Fat Binder, Appetite Reducer, Carb Blocker). Munca, motivare, determinare si multa incredere – iata ingredientele ce au concurat la succesul participantelor noastre. La o luna de la demararea proiectului, am asistat cu bucurie la “proba cantarului”.

Cele 10 finaliste au pierdut in total 60 kg, castigatoarea concursului pierzand 9,2 kg, iar cele 3 castigatoare ale locului 2: intre 7,8 si 8,4 kg. (castigatoarea farmacist Roxana Stancu)XL-S Medical este lider de piata pe diverse piete importante din Europa, ocupand locul 1 in Italia si Belgia si locul 2 in Olanda. XL-S Medical are sanse reale sa devina lider de piata si in Romania, prin activitatile dedicate farmacistilor si consumatorilor, pe care intentionam sa le desfasuram in perioada imediat urmatoare – Antonio Marinescu, Director de Marketing Omega Pharma Romania.

XL-S Medical este un produs inovativ, de ultima generatie, cu un profil crescut de siguranta. Studiile clinice bine documentate, intreprinse in Germania si Mexic, m-au convins inca de la inceput ca XL-S Medical un produs complex, sigur, in care putem avea incredere – Prof. Doina Miere, Universitatea de Medicina si Farmacie, Cluj Napoca (poza dreapta - prof. Doina Miere).XL-S Medical este un dispozitiv medical natural, disponibil in 3 variante: Fat Binder, Carb Blocker, Appetite Reducer, 2x3 comprimate/zi, in functie de alimentatie (grasimi, carbohidrati, senzatie de foame intre mese). Fat Binder (Litramine): reduce grasimile cu 27%; Carb Blocker (Phaselite): reduce carbohidratii cu pana la 66%; Appetite Reducer(Redusure): confera senzatia de satietate.


XL-S Medical este un produs al companiei belgiene Omega Pharma, companie de medicamente fara prescriptie ce ocupa locul 13 la nivel mondial. Omega Pharma este prezenta in Romania din 2009 si este cunoscuta consumatorilor prin produse precum: XL-S, Paranix, Nailexpert, Cryopharma si diverse alte produse locale.