Paraziti
Cauta produsele Omega Pharma in farmacii!
 
Doresc sa primesc newslettercheckbox_on
   
Paranix spray pentru preventie

Paranix spray pentru preventie

 
Paranix spray pentru preventie
Cod 5391520941474
Producator Paranix


Share |

 

Paranix Spray pentru preventie

100ml 

 

Ingrediente:
Spray-ul Paranix pentru preventia infestarii cu paduchi contine un insectifug frecvent utilizat sub denumirea comerciala IR3535. Etil N-acetil-N-butil-ß- alaninat 208,77 g/kg EC 257-835-0 (IR 3535), excipienți q.s. până la 100mL. Produsul conține ulei de Eucalipt, LIMONENE și CITRAL care pot cauza reacții alergice.


Beneficii:
Paranix Spray pentru prevenție vă oferă protecție imediată și de lungă durată  împotriva păduchilor de cap. Formula blândă  cu IR3535 și extracte din plante, a fost dovedită clinic că este eficientă în profilaxia pediculozei și este sigură pentru utilizarea de zi cu zi.
•   Ușor de utilizat
•   Non-gras, se usucă în mod natural
•   Parfum plăcut
•   Nu se clătește


Mod de utilizare:


Utilizați Paranix pentru Prevenție în fiecare zi în timpul epidemiilor de păduchi pentru a evita infestarea și imediat după ce ați  terminat un tratament de eliminare a  păduchilor de cap, pentru a evita reinfestarea.
1- Pulverizați în fiecare dimineață Paranix  pentru Prevenție pe părul uscat, după care aranjați-vă părul cum faceți de obicei. Asigurați-vă că acoperiți toate firele de  păr, acordând o atenție deosebită zonelor apropiate de gât și în spatele urechilor. Vă recomandăm să aplicați între 5 și 25  pulverizări în funcție de lungimea părului.
2- Se lasă părul să se usuce natural. Nu folosiți uscătorul de păr.
  A se utiliza de către adulți și copii cu vârsta  mai mare de 1 an.