Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
Paraziti
Cauta produsele Omega Pharma in farmacii!
 
Doresc sa primesc newslettercheckbox_on
   
Paranix spray pentru preventie

Paranix spray pentru preventie

 
Paranix spray pentru preventie
Cod 5391520941474
Producator Paranix


Share |

 

Paranix Spray pentru preventie

100ml 

 

Ingrediente:
Spray-ul Paranix pentru preventia infestarii cu paduchi contine un insectifug frecvent utilizat sub denumirea comerciala IR3535. Etil N-acetil-N-butil-ß- alaninat 208,77 g/kg EC 257-835-0 (IR 3535), excipienți q.s. până la 100mL. Produsul conține ulei de Eucalipt, LIMONENE și CITRAL care pot cauza reacții alergice.


Beneficii:
Paranix Spray pentru prevenție vă oferă protecție imediată și de lungă durată  împotriva păduchilor de cap. Formula blândă  cu IR3535 și extracte din plante, a fost dovedită clinic că este eficientă în profilaxia pediculozei și este sigură pentru utilizarea de zi cu zi.
•   Ușor de utilizat
•   Non-gras, se usucă în mod natural
•   Parfum plăcut
•   Nu se clătește


Mod de utilizare:


Utilizați Paranix pentru Prevenție în fiecare zi în timpul epidemiilor de păduchi pentru a evita infestarea și imediat după ce ați  terminat un tratament de eliminare a  păduchilor de cap, pentru a evita reinfestarea.
1- Pulverizați în fiecare dimineață Paranix  pentru Prevenție pe părul uscat, după care aranjați-vă părul cum faceți de obicei. Asigurați-vă că acoperiți toate firele de  păr, acordând o atenție deosebită zonelor apropiate de gât și în spatele urechilor. Vă recomandăm să aplicați între 5 și 25  pulverizări în funcție de lungimea părului.
2- Se lasă părul să se usuce natural. Nu folosiți uscătorul de păr.
  A se utiliza de către adulți și copii cu vârsta  mai mare de 1 an.