Raceala si gripa
Cauta produsele Omega Pharma in farmacii!
 
Doresc sa primesc newslettercheckbox_on
   
Sirop Tuse

Sirop Tuse

 
Sirop Tuse
Cod 6421783070082
Producator Siropuri


Share |

Sirop Tuse
100 ml

Adjuvant in inflamatiile cailor respiratorii, deoarece calmeaza tusea si sporeste expectoratia. Este emolient (amelioreaza starea de uscaciune a mucoaselor), antiseptic al cailor respiratorii si usor sedativ.

Nalba este o planta ale carei proprietati terapeutice au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri, in special pentru curatarea bronhiilor si protejarea mucoaselor. Cimbrul se poate administra in multe afectiuni, fiind un bactericid foarte bun, dar si un calmant al tusei. Specialistii farmacologi au identificat in
continutul cimbrului uleiuri volatile, ceea ce il recomanda drept un excelent remediu impotriva infectiilor intestinale, in afectiuni pulmonare sau renale. Patlagina - Plantago lanceolata calmeaza tusea si ajuta la degajarea cailor respiratorii. In scop terapeutic se folosesc frunzele care sunt bogate in vitamina A, C si K, in mucilagii si tanin si in minerale: calciu, fier, zinc, magneziu. Echinacea sporeste abilitatea celulelor de a distruge bacteriile, de a inhiba virusurile si de a activa alte raspunsuri si reactii de imunizare
ale organismului. Lemnul dulce este util pentru probleme respiratorii si raceli. Acesta functioneaza ca un expectorant, prin drenarea secretiilor si lubrifierea tractului respirator.

Acest sirop nu contine zahar.

Ingrediente:
Apa purificata, extracte de: Nalba (Althaea officinalis), Patlagina (Plantago lanceolata), Cimbru (Thymus vulgaris), Echinacea (Echinacea angustifolia), radacina de Lemn Dulce (Glycyrrhiza glabra), indulcitori - maltitol si sorbitol, ingrosator - carboximetilceluloza, acidifiant - acid citric, conservant- benzoat de sodiu.

Mod de administrare:
Copii 1-5 ani: cate 2-3 lingurite* / zi;
Copii 6-14 ani: cate 4 lingurite / zi;
Copii peste 14 ani si adulti: cate 5-6 lingurite / zi.
*Fiecare lingurita/doza (5ml) contine: extract de Nalba (Althaea officinalis) 102,5mg, extract de Echinacea (Echinacea angustifolia) 153,5mg, extract de Patlagina (Plantago lanceolata) 255,5mg, extract de Cimbru (Thymus vulgaris) 102,5mg, extract de Lemn Dulce (Glycyrrhiza glabra) 153,5mg.

Valoarea energetica a unei doze (lingurita de 5ml) este de: 0,64 kcal.