Raceala si gripa
Cauta produsele Omega Pharma in farmacii!
 
Doresc sa primesc newslettercheckbox_on
   
Sirop Laxativ

Sirop Laxativ

 
Sirop Laxativ
Cod 6421783070075
Producator Siropuri


Share |

Sirop Laxativ
100 ml

Acest supliment alimentar sustine normalizarea functionala a tractului gastrointestinal, fiind un adjuvant in iritatii gastrointestinale si constipatie. Este nutritiv si digerabil.
Datorita semintelor pe care le contin, smochinele au proprietati laxative si sunt apreciate de foarte multe persoane cu tranzit intestinal lent. Singura contraindicatie, in cazul smochinelor uscate, este pentru diabetici, care digera perfect smochinele proaspete, dar nu le suporta intotdeauna bine sub forma deshidratata. Prunele fortifica sistemul nervos, combat starile de oboseala si stimuleaza tranzitul intestinal. Continutul bogat in celuloza si in mucilagiu al prunei explica uimitoarea sa actiune asupra intestinului. Ele reprezinta un pretios izvor de vitamine (A, B1, B2, B6, C, PP9), la care se adauga proteine, lipide, glucide si un vast aport de saruri minerale: potasiu, sodiu, fier, magneziu si calciu. Perele regleaza digestia, fiind usor de digerat, chiar si pentru stomacurile mai sensibile. Au proprietati diuretice, antimicrobiene, calmante,de neutralizare a virusurilor si de fortificare a organismului.
La indulcirea preparatului s-a folosit zaharul invertit pentru a evita efectele nedorite ale zaharului rafinat.
Nu va fi utilizat de catre persoanele care sufera de diabet zaharat!


Ingrediente:
Zahar invert, apa purificata, extract de Prune (Prunus domestica), extract de Pere (Pirus communis), extract de Smochine (Ficus carica), ingrosator -carboximetilceluloza, acidifiant - acid citric, conservant - benzoat de sodiu.

Mod de administrare:
Copii 1-5 ani: câte 2-3 lingurite* / zi;
Copii 6-14 ani: câte 4 lingurite / zi;
Copii peste 14 ani si adulti: câte 5-6 lingurite / zi.
* Fiecare lingurita/doza (5ml) contine: extract de Prune (Prunus domestica) 180mg, extract de Pere (Pyrus communis) 240mg, extract de Smochine (Ficus carica) 180mg.

Valoarea energetica a unei doze (lingurita de 5ml) este de: 10,32 kcal.