Paraziti
Cauta produsele Omega Pharma in farmacii!
 
Doresc sa primesc newslettercheckbox_on
   
Paranix lotiune sensitiva

Paranix lotiune sensitiva

 
Paranix lotiune sensitiva
Cod 5391520946158
Producator Paranix


Share |

Paranix Lotiune Sensitiva

150 ml 

 

Ingrediente:

 

Oxyphthirine® (Caprylic triglyceride, ulei siliconic, diizopropil adipat), acetat de tocoferil, gumă xantan, glicerină, Propilen glicol, Apă demineralizată.

 

 

Este demonstrat clinic ca loţiunea Paranix Sensitive omoara 100% păduchii de cap și ouăle acestora dintr-un singur tratament. Formula sa cu dublă acțiune cu Oxyphthirine® ucide omoară păduchii de cap și îi face inactivi în toate etapele vieții lor.  Oxyphthirine se atașează în mod specific la orificiile respiratorii ale păduchilor de cap și ouălor acestora pentru a îi sufoca și în consecinţă pentru a îi deshidrata.În plus,  pătrunde în inima ouălor pentru a opri dezvoltarea lor.  Datorită faptului că loţiunea Paranix Sensitive  nu conține insecticide, păduchii de cap nu pot dezvolta rezistență la ingredientele sale.

 

Cum se foloseste Paranix Loţiune Sensitivă?

Tot ce trebuie sa faceți este să urmați pas cu pas instrucțiunile de mai jos.

 

Pasul 1: verificați prezența păduchilor pe cap

Utilizaţi pieptenele special anti-păduchi Paranix pentru a verifica bine părul fiecărui membru al familiei, de preferinţă în timpul zilei, la lumina naturală.

Tratați toţi membrii familiei care au luat păduchi de cap, în aceeaşi zi, pentru a evita reinfestarea.
- Este mai uşor să verificați părul uscat.
- Mai întâi de toate, periați părul pentru a-l descurca, apoi verificaţi părul șuvită cu șuviță.
- Verificaţi rădăcina părului, zona din spatele urechilor și ceafa. În aceste zone se găsesc cel mai des păduchii și ouăle lor.
- După fiecare utilizare, curăţaţi cu atenţie pieptenele în apă călduţă, cu săpun, astfel încât să se evite orice infestare suplimentară.

 

Pasul 2: aplicați loţiunea Paranix Sensitivă 

 

Puneţi un prosop în jurul umerilor si aplicaţi uniform o cantitate suficientă de loţiune Paranix Sensitive pe parul uscat, acordând o atenție deosebită zonei gâtului și celei din spatele urechilor.  Asigurați-vă că acoperiți tot părul și scalpul.Flacon de 150 ml = suficient pentru 1 persoană cu părul lung sau 2 persoane cu părul scurt-mediu.

 

Pasul 3:  lăsaţi să acţioneze peste noapte ( 8 ore)

 

Masați bine de la rădăcini spre vârfuri.Lăsați să acționeze pe păr pentru o seară/ noapte ( cel puţin 8 ore). Acest lucru este necesar pentru un tratament de succes. Puteți folosi un prosop pentru a acoperi perna.

 

Pasul 4: spălarea şi pieptănarea părului

 

Se spală părul dimineaţa cu un șampon normal și pe părul ud se folosește  pieptenele special anti-păduchi Paranix pentru a elimina păduchii morți și ouăle acestora.

 

Nu uitati sa decontaminati mediul inconjurator!
Spalati hainele, asternuturile de pat, prosoapele si alte obiecte (perii de par, piepteni etc.) care au intrat in contact direct cu scalpul, la 60°C. Aspirati cu atentie casa si masina, apoi aruncati sacul aspiratorului.

 

Sarcina si alaptatul:
Nu exista niciun fel de contraindicatie in a folosi lotiunea Paranix in cazul femeilor insarcinate. Cu toate acestea, daca sunteti insarcinata sau alaptati, este recomandat intotdeauna sa cereti sfatul medicului sau farmacistului inainte de a folosi acest produs.