Cauta produsele Omega Pharma in farmacii!
 
Doresc sa primesc newslettercheckbox_on
   
NAILEXPERT A OBTINUT MEDALIA DE BRONZ LA EXPOZITIA INTERNATIONALA CU CEA MAI CUPRINZATOARE SELECTIE DE INVENTII

NAILEXPERT A OBTINUT MEDALIA DE BRONZ LA EXPOZITIA INTERNATIONALA CU CEA MAI CUPRINZATOARE SELECTIE DE INVENTII

23.01.2012

NAILEXPERT A OBTINUT MEDALIA DE BRONZ LA EXPOZITIA INTERNATIONALA CU CEA MAI CUPRINZATOARE SELECTIE DE INVENTII

Dispozitivul medical a concurat cu 98 inventii din 88 state

Nailexpert, dispozitivul medical pentru tratarea si prevenirea micozelor unghiilor, apartinand grupului OMEGA Pharma, a fost prezentat la Expozitia Internationala a Inovatiei din Stockholm, Suedia. Aceasta expozitie are cea mai cuprinzatoare selectie de inventii din intreaga lume si este organizata de Asociatia Inventatorilor Suedezi ca expozitie internationala majora.

Tema expozitiei din 2011 a fost „Inventii pentru viitor“. Nailexpert a fost reprezentat prin produs si afisul acestuia si a obtinut medalia de bronz. Dispozitivul medical a obtinut acest rezultat remarcabil concurand cu 98 inventii din 88 state membre ale IFIA (International Federation of Inventors and Rationalizers).

Nailexpert este expert in protejarea unghiilor sanatoase

Dispozitivul medical Nailexpert indeparteaza imediat mancarimea, trateaza si previne micozele formand pelicule protectoare impermeabile la nivelul unghiilor. Micozele existente dispar de pe unghii dupa primele saptamani de folosire a dispozitivului medical.

Efectul Nailexpert se bazeaza pe calitatile uleiurilor siliconice, care formeaza pelicule protectoare impermeabile la nivelul unghiilor. Aceste pelicule protejeaza unghiile de dermatofitii care determina micozele unghiilor. De asemenea, impiedica aportul de oxigen si alti nutrienti catre fungii deja existenti, prin acoperirea suprafetei cu pelicule lipofile si hidrofobe.

Nailexpert mai contine D-panthenol, substanta cu efect regenerant. In combinatie cu glicerina, aceasta are proprietati hidratante, ajutand unghia sa creasca sanatoasa. Dispozitivul medical Nailexpert este indicat in tratamentul micozelor unghiale usoare si medii, fiind recomandat cu precadere persoanelor care frecventeaza locuri publice in care fungii se pot dezvolta cu usurinta (piscine, sali de sport, saune, dusuri publice etc.).

EVALUAREA PREPARATULUI NAILEXPERT IN TERAPIA ONICOMICOZEI (INFECTIA FUNGICA A UNGHIEI)
Omega Altermed S.A., Departamentul de Dezvoltare si Reglementare
Brno, Republica Ceha