Cauta produsele Omega Pharma in farmacii!
 
Doresc sa primesc newslettercheckbox_on
   
Despre noi

 

 

 

Omega Pharma este cea mai dinamica companie din Europa pe piata medicamentelor care se elibereaza fara prescriptie medicala (OTC). Infiintata in 1987 in Belgia, Omega Pharma este un grup farmaceutic activ in 35 de tari, cu o cifra de afaceri de peste 830 de milioane de euro si peste 2.000 de angajati. Companie cu acoperire la nivel mondial si cu un portofoliu de peste 3.500 produse, Grupul Omega Pharma ocupa locul 7 pe piata OTC din Europa si al 12-lea la nivel mondial.

Portofoliul de peste 3.500 de branduri este completat de 200 de marci nationale puternice in fiecare dintre tarile in care Omega Pharma este prezenta. In Romania, in anul 2008, Omega Pharma a achizitionat pachetul integral de actiuni al Hipocrate 2000 si Hipocrate Distribution Group din Romania, cu scopul declarat de a dezvolta atat gamele locale deja existente, cat si de a lansa noi produse din portofoliul grupului.

Cateva din star brand-urile Omega Pharma – la nivel international – sunt si in Romania: 
- XL-S – brand lider de piata pentru produsele de slabit in tarile unde este comercializat 
- Cryopharma – lider de segment in Europa, primul produs OTC pentru indepartarea negilor folosind criogenizarea fara asistenta doctorului 
- Paranix – tehnologia inovatoare pentru eliminarea paduchilor 
- Physiomer – brandul nr. 1 in Europa pentru eliberarea cailor nazale 
- Nailexpert – expert in sanatatea unghiilor

Concomitent, am continuat sa producem local produse binecunoscute si recomandate de dvs. precum: Bebicina, Rombalsam, Siropuri etc.

Luand numele parintelui medicinei, Hipocrate 2000 a inceput activitatea in 1992 cu principal obiect de activitate productia si distributia de medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si parafarmaceutice. Din 2004, societatea Hipocrate 2000 a reprezentat un holding format din Hipocrate 2000, Hipocrate Distribution Group, Hipocrate Cosmetics. Toate produsele sunt realizate in conformitate cu procedurile ISO 9001: 2000 si indeplinesc satndardele impuse de Comuniunea Europeana.

Produsele realizate in Romania constituie o gama larga de produse, cu aplicabilitate in diverse domenii: dezinfectante (inca din primul an al lansarii, gama a devenit lider in segmentul dezinfectantilor), gama Bebicina dedicata copiilor, ceaiuri medicinale, siropuri cu extracte naturale, suplimente alimentare si cosmetice.

In 2009, Hipocrate 2000 a devenit membru al Omega Pharma Group.

Incepand cu anul 2012, Hipocrate 2000 devine oficial Omega Pharma Romania, fapt reflectat in primul rand de sigla Omega Pharma pe toate ambalajele produselor noastre. In prezent, ne implicam activ in dezvoltarea portofoliului si intentionam sa lansam in continuare produse menite sa imbunatateasca calitatea vietii dvs., analizandu-va atent nevoile.

Strategia complexa se extindere, concentrarea permanenta pe segmentul de piata al produselor OTC, inovarea continua si excelenta produselor, mixul variat de produse si marci demonstreaza ca suntem pregatiti pentru viitor.